Drukwerk en Digitaal

Oomen Offset kan dankzij jarenlange ervaring ook uw bedrijf voorzien van kwalitatief zeer goed drukwerk. En dankzij onze digitale printer is een oplage van 1 exemplaar mogelijk.

Totaal in druk

Oomen Offset is een totaaldrukker. Dat wil zeggen dat wij niet alleen het drukken verzorgen maar ook het traject naar het drukken toe en het afwerken.

Want uw publikaties en presentaties en ander drukwerk vragen echter meer dan alleen drukken. Of het nu gaat om verslagen, brochures of een huisstijl.
Met onze DTP-afdeling en chemieloze Computer-to-Plate (CTP) systeem kunnen wij uw ideëen op een creatieve manier vormgeven tot hoogwaardig drukwerk.
Naast perfekt drukken kunnen wij uw drukwerk stansen, nummeren, rillen, vergaren, vouwen, hechten, lijmen, boren etc.

Handelsdrukwerk

Wij zijn specialisten in handelsdrukwerk.

briefpapier
enveloppen
visitekaartjes
factuurpapier
offertemappen
presentatiemappen
schrijfbloc’s
brochures
folders
flyers
stickers

Digitaal drukwerk

Met onze nieuwe KonicaMinolta digitale printer kunnen wij hoogwaardige afdrukken maken op zowel papier als karton tot ± 300 gram, in kleur of zwart-wit.
Deze printer is uitermate geschikt voor kleine oplages. Wij kunnen uw opdracht ook personaliseren of eventueel voorzien van een unieke code, voor bijvoorbeeld waardebonnen.

 

Digitaal personaliseren

kleur
zwart wit
kleine oplages vanaf 1 exemplaar
personaliseren
nummeren
unieke code toevoegen

 

Heeft u nog andere wensen op het gebied van drukwerk neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 076 521 50 28 of email <drukwerk@oomenoffset.nl>

© 2013 Oomen Offset, Breda